Professioneel in presenteren

De leverancier voor verkoop displays voor Vlaanderen

De showroom van verkoopdisplay.be is gelegen in het Noord-Brabantse Schijndel in Nederland. Vanaf deze plek, vlakbij de grens met Belgiƫ, bedienen wij zowel klanten in Nederland als in Belgiƫ.

In onze showroom kunt u de verschillende winkeldisplays en verkoopdisplays bekijken. Hier laten wij u graag alle mogelijkheden, kleuren, materialen en manieren van bedrukkingen zien. Het kan een stukje rijden zijn maar 90% van de mensen die de moeite neemt om in onze showroom te komen kijken koopt daarna 1 of meerdere producten. Het zal u niet tegen vallen. Wel even een afspraakje maken, dan hebben we alle tijd voor u! Wij zijn gevestigd vlak bij Eindhoven in Nederland.

De perfecte service van verkoopdisplay.be

In onze showroom vindt u niet alleen veel inspiratie op het gebied van displays, maar ook vind u er onze standbouwsystemen en presentatiewanden. Onder het genot van een kopje koffie krijgt u een passend advies en een persoonlijke service. Wij laten u graag zien hoe wij werken en maken graag een ontwerp voor u, zodat u precies kunt zien hoe uw display er uit zal zien.

Productie in eigen beheer

Madrene maakt al haar displays zelf van ontwerp, proefmodel tot de totale productie. Hierdoor kunnen wij de displays aanbieden voor de beste prijs.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom naar onze showroom, neem contact met ons op of bekijk eerst andere voorbeelden.